MagyarEnglish
1024 Budapest, Lövőház utca 39.
+36 1 346 3590
info@si.hu

A Semper Idem Kft-ről

A Semper Idem Rendszerfejlesztő és Üzemeltető Kft. 1995. június 10-én alakult 5 millió forint törzstőkével. Tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik korábban az akkor egyre jelentősebbé váló magyar szoftver­fejlesztési műhelyekben alapozták meg tudásukat és szerezték tapasztalataikat.

Személyi állománya szoftverfejlesztőkből és az informatikai üzemeltetést támogató szakemberekből áll (üzleti elemzők, programozók, tesztelők, adatbázis- és rendszeradminisztrátorok, ügyfélszolgálati kollégák). A cég üzleti modellje alapján nagy informatikai projektekben a szoftverfejlesztést vezeti és kivitelezi az üzleti elemzéstől a teljeskörű bevezetésig, valamint vállalkozik az így kialakított rendszerek üzemeltetésére is. Cégünk mára a magyar piac elismert szereplője mintegy 60 fő alkalmazottal, illetve állandó alvállalkozóval, különösen jó pozíciókkal az agrárinformatika területén.

Fontos állomás volt a cég életében a holland-magyar finanszírozásban létrehozott, és 1997-ben az államigazgatás által használatba vett ENAR rendszer, amely az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelő központi informatikai alkalmazás és adatbázis a szarvasmarhák egyedi azonosítására, mozgásuk követésére. A rendszer biztosítja továbbá az állatok megjelöléséhez szükséges füljelzők külföldi partnertől történő beszerzésének és országos terítésének teljes logisztikai és számlázási IT infrastruktúráját. A régóta megbízhatóan működő és folyamatosan fejlődő rendszer egy következő eleme lett az elmúlt években az országos élelmiszerbiztonsági rendszer, amely az élelmiszerek alapanyagainak előállítási helytől a fogyasztás helyéig történő nyomonkövetését támogatja.

Főbb tevékenységek

Szoftverkészítés
Adatbázis üzemeltetés
Szaktanácsadás
Projektvezetés
Szoftver adaptálás
Szoftver üzemeltetés
Adatbanki szolgáltatások
Rendszerfejlesztés

Elolvasom

Technológiák

SQL alapú adatbáziskezelők
Java és .net alapú fejlesztés
Iktató rendszerek
Munkafolyamat kezelő rendszerek
Dokumentumkezelő rendszerek
Alkalmazás­kommunikációs infrastruktúrák
Rendszerintegráció
Térinformatika

Elolvasom

Partnerek

oep2
otp
nebih
bos

Elolvasom