MagyarEnglish
1024 Budapest, Lövőház utca 39.
+36 1 346 3590
info@si.hu

Cégünkről

A Semper Idem Rendszerfejlesztő és Üzemeltető Kft. 1995. június 10-én alakult 5 millió forint törzstőkével. Tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik korábban az akkor egyre jelentősebbé váló magyar szoftver­fejlesztési műhelyekben alapozták meg tudásukat és szerezték tapasztalataikat.

Személyi állománya szoftverfejlesztőkből és az informatikai üzemeltetést támogató szakemberekből áll (üzleti elemzők, programozók, tesztelők, adatbázis- és rendszeradminisztrátorok, ügyfélszolgálati kollégák). A cég üzleti modellje alapján nagy informatikai projektekben a szoftverfejlesztést vezeti és kivitelezi az üzleti elemzéstől a teljeskörű bevezetésig, valamint vállalkozik az így kialakított rendszerek üzemeltetésére is. Cégünk mára a magyar piac elismert szereplője mintegy 60 fő alkalmazottal, illetve állandó alvállalkozóval, különösen jó pozíciókkal az agrárinformatika területén.

Fontos állomás volt a cég életében a holland-magyar finanszírozásban létrehozott, és 1997-ben az államigazgatás által használatba vett ENAR rendszer, amely az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelő központi informatikai alkalmazás és adatbázis a szarvasmarhák egyedi azonosítására, mozgásuk követésére. A rendszer biztosítja továbbá az állatok megjelöléséhez szükséges füljelzők külföldi partnertől történő beszerzésének és országos terítésének teljes logisztikai és számlázási IT infrastruktúráját. A régóta megbízhatóan működő és folyamatosan fejlődő rendszer egy következő eleme lett az elmúlt években az országos élelmiszerbiztonsági rendszer, amely az élelmiszerek alapanyagainak előállítási helytől a fogyasztás helyéig történő nyomonkövetését támogatja.

 

A cég fő tevékenységi körei:
tevekenyseg

  • szoftverkészítés
  • szaktanácsadás
  • szoftver ellátás
  • rendszerfejlesztés
  • adatbázis-üzemeltetés